En runda på Söder

Ut i gråvädret, bara! Slöade bort förra helgen, ju. Är lite för varmt klädd känner jag, efter en kort rush för att hinna med 444:an in till stan (Sthlm).

Första stoppet blir ett vernissage, som så ofta. Men bilderna tilltalar inte mig, för familjärt,  så jag hoppar vinet och går strax ut igen. 

På skolan kör vi ett Strindbergtema, strindbergåret till ära, och jag ska tillsammans med en grupp återskapa en av Strindbergs målningar i 3D. Har fått för mig att jag behöver stärkelsespray så det blir att leta upp lämplig butik. Hittar en på Rosenlundsgatan, blir lite road av att växelmynten ska läggas i en bössa vid kassan. Det var nytt för mig.

Tantos fågelrestaurang blir sista anhalten i dag. En vikarie på jobbet står i begrepp att ta upp fågelskådning. Kul, tyckte jag, och tipsade honom om att kolla in nämnda fågelmatning. Dock fann han den inte så jag letar upp den för att kunna guida honom dit. Ingen större artrikedom, kråkor, kajor och gråsparv.

Fler bilder och mer text från i dag för den som vill, på "Fotospår".

Inlagt 2012-02-11 19:50 | Läst 3788 ggr. | Permalink
Lite bättre hållning om jag får be, i bild två.
Nu blir jag lite nyfiken och hoppar vidare till Fotospår".
/Sven
Det blev mycket nostalgi för mig få se bilden från Åsögatan där jag gått så många gånger innan min mor avled.

Vilken härlig vinkel samt skön gråskala. Jag tycker mycket om den andra bilden också då där är så mycket för mig som betraktare att se. Önskar dig en fin söndag Gun-Inger
Svar från mattimer 2012-02-12 08:42
Tack för en fin kommentar, Gun-Inger! Ha en underbar söndag! Hälsningar /Matti
Har ogärna gått ut denna vinter med fotoandet nästan hyllanlagt. Så du är inte ensam. Fina betraktalser från Söder(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver