Skoj Camera Days - fortsättningen

Mer skoj med kameran! Startar söndagens fotopromenad på Galleri Kontrast och den utmärkta utställningen "Bakom rubrikerna". Bilder som berör!

Produktplacering


Om jag någongång skulle få råd att köpa en grävskopa kan jag ha nytta av denna manual.

Spanar efter såväl stort som smått på min väg längs Brännkyrkagatan ner till Hornstull. Där nere byggs det om och en smal gång leder ut på Långholmsgatan. Konstig musik och en ljusskylt fångar min uppmärksamhet. Hej! hälsar den.

Hej!

Stöter samman med Jimmy D vid Rålis och vi tittar till skejtarna mellan bropelarna. Vid Fridhemsplan tar Jimmy tricken medan jag fortsätter mot city.

Rålisskejtare

Kollar loppisen på Hötorget, glesare mellan borden nu när det är vinter och kallt. Ser ingen Situation Stockholm-försäljare heller, tyvärr. Bra tidning!

Mer på "Fotospår".

Inlagt 2012-01-29 21:03 | Läst 3658 ggr. | Permalink
Alla grabbars dröm är ju att äga en grävskopa. Självklart skall du satsa på en sådan i stället för en massa fotoprylar. Nu har du ju redan manualen så det är bara att slå till :-)

Alltid lika roligt att läsa dina blogginlägg Matti!

/Hans
Svar från mattimer 2012-01-29 22:02
Tack Hans! Hade en svårkörd caterpillar som liten, dinky toys. Värdelös i sandlådan! Får ta och kolla vad en nätt liten skopa kan kosta :-) Hälsningar /Matti
Man kan göra många trevliga fynd längs vägen som nallen med ölburk. Har en kompis som har grävskopa så jag vet hur kul man kan ha. Det är bara att släppa loss sin kreativa lust. - Nilserik
Svar från mattimer 2012-01-30 22:00
Har kört en så´n där liten rackare till skopa, hur kul som helst! Tack Nilserik! Hälsningar /Matti(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver