Minns Manc

Man kan tycka vad man vill om att sammanställa "årets bilder", eller bara "årets bild" så här inför slutet av 2011. Jag tycker det är kul att se, tex Jimmy D:s. Själv såg jag att jag nog inte hade tagit någon sådan. Men det är aldrig fel att titta tillbaka på året och minnas.

Har nött gata, tittat på andras fotografier och inte minst varit i Manchester och gatufotat. Och det gav mersmak. Hoppas få råd till ny storstadsresa i sommar.

XM

Burton Arms Hotel

the Northern Quarters

Posering

Ung bröllopsgäst 2

No Hats - No Boots - No Job!

Wigs double

På "Fotospår" visar jag denna vecka fler bilder tagna under året, mest för att påminna mig själv men är det några andra som vill kolla så är ni välkomna. 

Inlagt 2011-12-28 20:21 | Läst 3641 ggr. | Permalink
Underbara bilder, Matti. Jag tycker du ska söka stipendier. Så att du har råd att resa. . Och jag hoppas du får hjälp
Det är du sannerligen värd
/ Bengt
Svar från mattimer 2011-12-28 20:58
Det var snällt av dig, Bengt! Kan man få stipendium när man är så gammal som jag? :-) Kan jag bara hålla mig ifrån alla fotoböcker så ska det nog greja sig till sommar´n, skulle vilja få ekonomiskt utrymme för en fyradagars till Berlin också. Hälsningar /Matti
Matti, du är en stor gatufotograf i mina ögon. Dina bilder från Manchester är högklassiga och visar på ett ärligt och stort intresse för människor!
Mvh
Hans
Svar från mattimer 2011-12-29 06:19
Tack för det, Hans! Hälsningar /Matti
Nu för tiden snurrar ju bildflödet så jäkla snabbt, så jag tycker nog det finns ett värde i att låta vissa bilder komma till tals (eller heter det "komma till syns"?) mer än en gång. Här dyker ju också flera av vad jag minns som dina toppskott upp på nytt.

För övrigt gillar jag verkligen hur gatufotgrafin som genre tillåter så många skilda förhållningssätt till en och samma verklighet. Dina och mina bilder kanske inte liknar varandra rent stilmässigt, men det är väl för att de innehåller ett stänk av oss själva. Din stil brukar ju i alla fall gå att känna igen redan på tumnagelstadiet..

God fortsättning!
Svar från mattimer 2011-12-29 16:49
Håller med ang bildflödet. Det är lätt att bra bilder sveps med i floden och hinner ses så många ggr som de förtjänar. Då kan ju en årssammanfattning vara på sin plats.
God fortsättning på fotograferandet själv! Och gott slut på året!
Hälsningar /Matti
Kul att se bilderna igen. Lyckat med din resa till Manc. Gott nytt år, Matti.../PE
Svar från mattimer 2011-12-31 01:07
Tack Peter! Ja det blev bra till sist. Gott Nytt År på dig också! Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?