Gatufoto - speglingar (Hötorget-Vasaparken)

Mulet och regndroppar har stänkt på mitt fönster. Molnen rusar västerut medan jag lugnt går ner till busshållplatsen i centrum. Tar mig upp till city. Kollar in Gallerian innan jag drar mig upp till loppisen på Hötorget.

En härlig blandning av skräp och fynd, och av olika karaktärer bland säljare och kunder. Några Zeiss Ikon i miserabelt skick, hötorgskonst (vad annars) och bättre begagnade verktyg bland annat.

Tar några rundor innan jag viker ner på Kungsgatan. Kollar en sportoutlet efter vinterjacka. Dags att köpa nytt inför vinterns gatufoto.

Siktar på Vasaparken och Sven-Harrys. Karin Broos ställer ut "Speglingar". Mycket bra om ni frågar mig.

Vill hem till Man U- Chelsea och tar mig genom Vasaparken till tunnelbanan vid St Eriksplan. Plåtar lite på tåget men det blir så där. Mer från dagens gatufotopromenad på "Fotospår". Endast för de nyfikna!

Inlagt 2011-09-18 18:34 | Läst 4307 ggr. | Permalink
Fick precis en ny fetisch tack vare dig tror jag... gamla klädhängare. Enkla och ändå inte, vackra med inskriptioner. En hel industri, när man tänker efter.

Som vanligt fler bra vardagsgatufotohändelser, även på en söndag. Knatten på EU-moppen/Vespan som kollar in den där ursäkten till en jycke - jag förstår honom - och tjejen som ser måttligt road ut. Det hade jag också gjort.. Snubben med dom stora fötterna vid P-automaten ser också måttlig road ut - kanske för att han blir plåtad? Understa bilden: Gillar den stora, fria gräsytan i kompositionen och grabbarna nere i hörnet. Fint ljus på dem är det också.
/Tim
Svar från mattimer 2011-09-21 17:43
Tack för gillandet, Tim. De där fina trägalgarna med den lilla affärens namn, adress o tfnnr fick man ju med sig hem på den tiden. Nu hänger klädskräpet på lika skräpiga plastgalgar, som butikerna behåller. Har en med "Berglunds Dam- & Herrekipering, Hammarstrand" på, och "Alberts" på Folkungagatan i Sthlm. Tycker själv att vardagsgatufotot var helt okej denna söndag. Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver