För trött för foto

Det är naturligt att vara trött första arbetsveckan efter semestern, skriver Metro. Skönt! Då behöver jag inte vara orolig.

Åkte in till stan i går för att först kolla på ungdomsfotboll, sen kolla "Art of the Streets" på Södra Teatern. Orkade bara med det förtnämnda. Knallade visserligen förbi Mosebacke torg men det närmaste jag kom graffiti var en ung pojke som blev avplockad ett gäng sprayburkar av en polispatrull.

Istället går jag genom mina manchesterbilder och ser om jag kan utvinna något ytterligare. Och det går ju faktiskt! Alltså, utifrån mina premisser.

Vad är detta?! Kapat huvud! Värsta lutningen!!

Nästa helg händer det lite grejer som nog ska få mig in till stan igen. Hoppas orka med gatufoto på vägen.

Åtskilda tillsammans

Läser i Morgan Larms blogg om suddiga bilder. Här är mitt bidrag. I suddigaste laget kanske? Det heter ju "suddmes" närdet handlar om fåglar. Heter det "blurrputte" om människor?

Fler bilder, mer text, på "Fotospår".

Inlagt 2011-08-14 16:36 | Läst 2625 ggr. | Permalink
Tjena Matti. Så har den här helgen sprungit iväg och man bara undrar, vart tar tiden vägen. Och tid har det tagit i massor känns det som innan man nu kommit på plats. Att flytta har dock det goda med sig att man får rensa ut mycket som bara legat och skrotat.
Schyssta bilder som alltid, men bild 4 är en väldigt talande bild som väcker många tankar. Blir lite nyfiken på vad som komma skall nästa helg.
Ha en bra söndag kväll Matti//Sven
Svar från mattimer 2011-08-14 18:57
Tjenare Sven! Man skulle flytta lite oftare, så man får slänga lite grejer :-) Håller på och försöker röja bland decenniers samlande av "bra att ha"-grejer. Du får ha koll på Fotospår om du vill veta vad som händer nästa helg. Tack för titten! Hälsningar /Matti
Hoppas att du piggar på dig och kommer igång med fotandet. Bilden ”Åtskilda tillsammans” fastnar jag för lite extra, märklig gruppering bland rökarna som väcker nyfikenhet hos mig.
/Janne
Svar från mattimer 2011-08-14 18:59
Tack Janne! Lite taskig sammanhållning på den arbetsplatsen, vad det verkar. Hoppas aktiviteterna nästa helg får igång mig. Hälsningar /Matti
Ha ha blurrputtar, varför inte? Tycker den passar fint i blurr, putten du sköt. =)
Mvh Daniel
Svar från mattimer 2011-08-14 19:28
Tack Daniel! Då har vi etablerat termen "blurrputte" :-) Hälsningar /Matti
Hehe, läste också den bloggen! Ditt suddiga bidrag är helt klart bäst i serien! Trött ja... jag har känt av detta. Men det är väl bara att bryta ihop och komma igen för att dra en klyscha!

Mvh/Peter
Svar från mattimer 2011-08-14 20:32
Tack Peter! Det är ju inte första gången inspirationen tryter. Kreativiteten går i vågor. Kanske behöver jag bara lite höstmörker? Hälsningar /Matti
Intressanta tankar - gillar särskild det där med suddiga bilder. Bilden måste väl tas suddig och inte bildredigeras suddig - åtminstone när det gäller gatufoto. - Nilserik
Svar från mattimer 2011-08-16 17:01
Är helt enig med dig där, det måste tas suddigt för att gälla som gatufoto. Purist, javisst :-) Och som jag nämnde i en kommentar till en Bob Bovin-blogg så är flertalet bilder i boken "Street Seen" oskarpa, och då är det ändå de stora amerikanska gatufotonamnen bakom dem. Tack för kommentaren, Nilserik. Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver