Gatufoto i Manchester - the shoe must go on

Går omkring i Manchester ett par trasiga skor. Det är hål i häldelen av sulan. Har inte råd, eller tid, eller vad det nu är, att fixa det innan avresan och skorna är sköna annars. Men efter en vecka då jag gått dryga milen varje dag börjar det kännas i fötterna, främst i hälarna.

Skor är viktiga för gatufotografen och det första jag gör när jag kommer hem är att köpa nya stadiga skor. De gamla reklamerar jag. Får se om det ger något.

Min Manchesterresa närmar sig slutet och jag känner mig rätt färdig med staden. Skönt att se lite andra miljöer, läsa gatans texter på ett annat språk, se för mig ny graffiti (kommer i särskilt inlägg), möta nya människor. Även om de inte skiljer sig så mycket från oss till utseende finns där ändå små skillnader att upptäcka i mode etc.

Det gäller att ha skorna väl knutna närman ska promenera långt.

Än finns bilder kvar att visa. Välkomna till "Fotospår" om ni vill se fler.

Inlagt 2011-07-21 09:16 | Läst 3490 ggr. | Permalink
Skorna är ju en viktigt grundutrustning för varje vettig gatufotograf. Det är till och med viktigare än kameramärket skulle jag säga ;-)

Kul sko tema Matti!
Svar från mattimer 2011-07-21 10:34
Hoppas mycket på mitt nya par som är av typen lågskaftade kängor. Sköna är de, men hur länge håller de? Kul att du uppskattade mitt skotema :-) Tack Tommy. Hälsningar /Matti
tomazon 2011-07-21 10:38
Ja eller i värsta fall får du plocka fram vandringskängorna så är du tvärsäker ;-)
Nu e ju en av mina fetischer dojjor, så det här passade ju bra. Nedersta bilden är väl den intressantaste så sett, men har de mest osexiga skorna. Nej, det blir utan tvekan mittenbilden.
Har du tänkt på att skuggan på översta bilden påminner om en (jätte)pingvins (i profil)?
/Tim
Svar från mattimer 2011-07-27 19:37
Va bra att skorna passade! Gillar när skor, eller händer, tittar ut från någonstans. Det går bra med huvuden också, närjag tänke efter. Tack Tim! Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver