Gatufoto - Fotografiska ett år

Skön eftermiddagsvärme och ett perfekt tillfälle att fira med Fotografiska, som fyller ett år. Kollar utställningen, som därtill var just ute, där fotografer hade fotograferat fotografer. Lite invigningstal och Cato Lein och Johan Bergman fick berätta om hur deras fotografporträtt kom till ( Mary Ellen Mark respektive Anton Corbijn).  Församlingen får sen ta en Kronenbourg eller en cider och mingla lite.

Passar på att plåta runt lite. Folk utanför/innanför fönster är ju kul. Siluetter likaså. Och banne mig, får jag inte ett fotografporträtt jag också!

Innan jag slinker in på Fotografiska har jag knallat runt på söder och plåtat. Ett par bilder därifrån finner ni på "Fotospår" redan i kväll, resten kommer under de närmaste dagarna.

Inlagt 2011-05-21 21:41 | Läst 3670 ggr. | Permalink
Trevlig konturbild på tjejjen. Nån dag ska jag väl ta mig in på Fotografiska också. Men då får de regna riktigt mycket när jag är i stan. - Nilserik
Svar från mattimer 2011-05-22 18:21
Tack Nilserik. Och glöm inte att kika på fotografierna på Moderna, om det skulle spöregna riktigt ordentligt. Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?