Hundans vicket tema!

Fido är mänschans bästa polare, sägs det. Tänker därför förära våra fyrbenta vänner en hyllningsblogg. Trots att jag är kattvän. Mest för att jag inte har så många kattbilder än. Ska försöka bättra mig där.

Börjar lite mjukt med en vit best som matchar husses skor.

En gråkråka kollar misstänksamt på en hund. Kråkan kunde synts lite tydligare, men va…

Det kan vara lite läskigt med hundar, även när de är små.

Allt ljus på jycken.

Inte alla barn som önskar sig en hund förstår att man måste gå ut med hunden mörka vintermorgnar och kalla vinterkvällar såväl som regniga sommardagar då man helst vill kura ihop sig i soffan.

Paus för eftertanke, vågar ni fortsätta?

Känsliga tittare bör sluta titta här. Ta en fika eller nå´t. Ni andra, välkomna på en hundpromenad i oskärpa och brus!

Gillade hundens teckning och att den vänder sig och kikar efter polare, medan matte spanar efter bussen. Inte så farligt oskarp ändå. Det kommer värre!

Nu börjar det likna något. Skäll gärna, men det biter inte på mig.

Ett gatufotoporträtt på en rottis, tror jag.

Vad sjutton, det är ju knappt att man ser jycken. Men den finns där, i mattes famn. Om ni ser henne förstås. De finns där i blurret, båda två.

Inlagt 2011-04-16 13:23 | Läst 4874 ggr. | Permalink
Faaaan också, du hann före. Nu har du ju gjort det som jag så länge planerat, en bildserie med "gatuhundar". :-)

Jag gillar i synnerhet femte bilden. Den bildidén snor jag.
Svar från mattimer 2011-04-16 16:07
Sorry! Men vänta någon månad så är mina bilder glömda och du kan köra ditt gatuvovvetema som vore idén helt ny. Tack för kommentaren, Per. Hälsningar /Matti.
Hundar är trevliga att foto. Dom blir förresten alltmer mänskliga nu när ha kläder också. Nån gång kanske man ska visa egna hundbilder i ett blogginlägg. Gillar bäst bilden med de två barnen där flickan så intensivt tittar på hunden. - Nilserik
Svar från mattimer 2011-04-16 18:07
Tack Nilserik. Hundar är lätta att hitta, lättare än katter. Ska nog försöka kika efter citycats nu. Hälsningar /Matti
Jag är inte heller någon större hundvän, däremot kattvän. Gillar deras stajl bättre. Ändå har jag (nästan) inga bilder på katter men nog sjutton där hundar finns med. Hänger väl samman med att hundar är betydligt mer vanliga i gatubilden än katter, åtminstone här i Skandinavien, och kopplade innekatter som rastas är inget kul.
Här var det många godbitar, apropå hundar. 3:an har jag sett och kommenterat tidigare - och den vinner fortfarande i smaktestet. Bilderna efter pausen går hem dom också (så jag är väl inte så känslig som jag trodde då). Speciellt första, med blick för olika saker, och andra, med blick för något mumsigt uppifrån.
Voff!
/tim
Svar från mattimer 2011-04-17 14:47
Har en kattbild i mitt färgalbum, "catwalk". Just en kopplad innekatt som rastas, men den kissen hade temperament! Och jag har sett ett par suveräna kattbilder, på katter som hoppar. Tror den senaste var på hardcore street photographys sida.
Treans hundbild gillar jag också, den är lite klassisk i sin stil tycker jag. Och hunden som kikar uppåt efter något mumsigt, eller kanske undrar när matte snackat färdigt, är också en av mina favoriter.
Tack Tim.
Arrf, arrf! /Matti(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver