Ett par gatufotoporträtt efter jobbet

Även denna dags fotoutflykt börjar på tunnelbanan. Tror det var vid Globen som en "gruvarbetare" klev på. Tyckte det var spännande med pannlampan.

Olof Palmes gata/Sveavägen. Solstrålarna letar sig ner mellan hustaken och lyser upp delar av dem som passerar till och från tunnelbanan. Vårsol, men just ingen vårvärme utan lätt snålblåst. Promenaden gick från Olof Palmes gata via Sveavägen, Klarabergsgatan, Vasagatan och genom Gamla stan till Slussen.

Letar ibland efter intressanta ansikten. Tycker att jag fann ett här på Vasagatan. I övrigt kom jag hem med mest bagateller.

Några fler bilder, och några av bagatellerna, finner ni som vanligt på Fotospår.

Inlagt 2011-03-04 07:01 | Läst 2215 ggr. | Permalink
Den sista bilden var bra Matti. En riktig karaktär.
Du får bra med motion märker jag :-)
Tommy
Svar från mattimer 2011-03-04 13:48
Det bästa med motionen är att jag kan unna mig en kanelbulle efteråt :-) Tack för kommentaren, Tommy. Hälsningar /Matti
Pannlampa tror jag att jag ska skaffa mig - bra vid gatufotoporträtt! Som 1:an och 3:an. Väldigt olika ansiktsuttryck, ett milt, ett bistert. Väldigt bra - båda!
Mot förmodan (?) blir det färgbilden som får dagens Oscar (postumt) av mig. Det är så fult här att det gör ont, men bilden gör gott.
/tim
Svar från mattimer 2011-03-04 16:11
Käck outfit det där, pannlampan alltså. Och det sista, assymetriska, porträttet gillar jag för sitt uttryck. Överraskas av att du väljer färgbilden. Ingen skön stadsmiljö direkt, men solstrålarna gjorde så gott de förmådde. Tack, Tim. Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?