Gatufoto efter jobbet

Specialschema under sportlovet tillåter gatufotograferande efter jobbet. Börjar redan vid tunnelbanestationen, fortsätter i tunnelbanevagnen och sen när jag kliver av. Vid det här laget vet jag var jag vill gå, var jag ska söka även om det inte är alltid jag finner de bra bilderna.

Kvarlämnad

Ovanan

I dag hoppas jag på god fototur.

Inlagt 2011-03-03 06:52 | Läst 1448 ggr. | Permalink
Jag tror du och jag ser väldigt lika. Inte ut men på vardagen runt omkring oss. I bilder alltså, inte politiskt eller annat. Resultatet - våra bilder - är kanske inte så lika, men jag tycker väldigt ofta jag känner igen mig i dina alster, ser det du såg på plats och varför du tog just den bilden i just det ögonblicket. Bilderna ovan är ett bra exempel på det här. Skillnaden är att du TAR bilden medan jag inte gör det. Känner jag att det är för alldagligt att slösa pixlar på? Men det tycker jag ju inte när jag tittar på dina bilder! Du är bra på att dokumentera din samtid, Matti!
/tim
Svar från mattimer 2011-03-03 14:39
Visst har vi mkt gemensamt i vårt sätt att betrakta vår omvärld. Kanske att jag väljer andra miljöer, lite stökigare, än du? Tack för en mkt givande kommentar, Tim. Värdesätter den högt. Hälsningar /Matti
Vardagen, att det händer något...och en och annan skön linje eller skugga...tre önskningar i ett, det är dina bilder Matti!
Tack för dem!!!
MVH Lena
Svar från mattimer 2011-03-03 15:59
Rena poesin, Lena. Tack för de raderna! Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver