Koll på stan - oldies but goldies

"I see wonderful things", sa Howard Carter när han kikade in i Tutanchamons gravkammare. Jag har använt kvällen till att leta efter bilder på mina elever till ett bildspel föräldrarna tänkte visa i samband med ett samkväm för barn och föräldrar. Snubblade in i back up-en och började rota i mappar från 2009. 

Hittade en hel del kul. Bilder som jag tidigare ratat men som jag nu tycker är riktigt bra. Ett bevis om något på att bilder likt vin mår bra av att ligga och mogna och ibland blir de riktigt bra (är ingen vinkännare).

Liten och arg

Liten och arg

Tycker den här är jättehärlig ur många aspekter. Vill inte skriva mina bloggbesökare på näsan så ni får bilda er en egen åsikt.

Fotograferna

Fotografen

En pigg tittut-bild. Vet inte vem de smyger på, någon snygg pojke kanske. Hur som helst, de här bilderna gjorde mig glad. I dag ser mitt fotograferande helt annorlunda ut, hur kan ni följa på "Fotospår". Välkomna dit.

Inlagt 2011-01-07 23:16 | Läst 5591 ggr. | Permalink
Härlig tillbakablick. Riktigt kul att kolla igenom gamla bilder och se hur ens bildseende har förändrats.
Svar från mattimer 2011-01-08 21:12
Tack, Mats. Blev som sagt glatt överraskad. Som att kika bland gamla vinyler och hitta en glömd pärla. Hälsningar /Matti
Tvåan utan tvekan (rumpan och låren i ettan är inte till hennes fördel). En ögonblicksbild att avundas. Hoppas inte du lagt den här stajlen på hyllan helt, Matti, för du är jäkligt bra på den!
/tim
Svar från mattimer 2011-01-08 21:57
Till lårens försvar tror jag mönstren i desamma kommer från plaststolarna. Det är kanske de här bilderna jag vill ta egentligen, men som är de svåraste i gatufoto. Så jag återvänder gärna till den här stilen så fort jag får tillfälle. Tack för kommentaren, Tim. Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver