Koll på stan - höstkänslor

Dags för bokleverans. På bussen in diskuterar några yngre marinbiologer på cirka 8 år, vilken haj som är farligast respektive snabbast och använder storebror, ungefär 10 år, som expert. Hittar några skrotiga vinklar på Slussen och får några bilder som jag känner mig nöjd med. Ringer Malin och bestämmer träff på Järntorget. Sätter mig på en kall stentrappa och väntar. Alldeles intill står en populär nöjesprofil  staty. En ung tjej frågar sin mamma: "Var det han som dödade alla? "Nej, det där är Evert Taube."

"Höstkänslor"

"Mosbricka"

"Blicken"

Näs Malin dyker upp får hon två signerade exemplar av min bok "Fotospår" (hon har god smak vad gäller fotoböcker :-) ) Vi tar sen  en promenad in mot City och tar en bild här och där och pratar gatufoto.

Vill ni se fler av mina bilder från i dag så är ni välkomna att följa mina  "Fotospår". Några av bilderna är värda att ses :-)

Tack för ert besök här, kommentera gärna.

Hälsningar /Matti

Inlagt 2010-09-04 18:43 | Läst 1265 ggr. | Permalink
Vilken konstig blick du fångat på snubben. Undrar om det är mosbrickan han egentligen ser. Jag är proppmätt och tittar inte åt mosbrickor numera. Roliga bilder med stadsanekdoter serverade till.
Svar från mattimer 2010-09-04 22:47
Tack, Micke! Ungar är kul att lyssna på. Men vad mos lilla olle kikar på har jag ingen aning om. Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver