Gatufoto - Moll-Bergare eller Dur-Alex

Det är lite slitigt just nu. Pendlar mellan att vara Moll-Bergare och Dur-Alex. Läste Martin Hertsius blogg hur han trots trötthet tvingade sig att fota efter jobbet. Starkt gjort!

#2019586

Det finns trappor hemma där jag bor också

Har med mig kameran varje dag sen en månad tillbaka och tror varje morgon att jag ska kunna förmå mig att kliva av tunnelbanan och gå några stationer medan jag plåtar. Det har ännu inte hänt!Frestad

Godis finns det också, se, suktas men inte röra!

Tog en prenumeration på Black and White Photography och kanske, kanske går jag och lyssnar på Paul Hansen på Galleri Kontrast på torsdag (om jag orkar). Så det ska nog gå att få upp farten igen.

Loppisspegel

Hötorgsloppisen med Pub-entrén i spegeln

Ha det bra, vi hörs  /Matti

Inlagt 2010-04-20 21:53 | Läst 7716 ggr. | Permalink
Åååh va jag skrattade åt godisbilden, mmmm! Härligt tillfälle fångat på bild!
/Kajsa
Svar från mattimer 2010-04-21 06:22
Tack, Kajsa. Kul att jag kunde bjuda på ett skratt. Hälsningar /Matti
Godisbilden var en höjdare, skrattade och njöt.

Första bilden föll jag också för. Men den väntar jag med att kommentera först när den hamnar i poolen gatufotografering, för du tänker väl lägga upp den där hoppas jag?
/Janne
Svar från mattimer 2010-04-21 17:32
Ja, jag får väl lägga upp första bilden i poolen. Godisbilden - hoppas det är hon själv som valt att sitta där och vänta, annars vore det ju tortyr! Tack, Jane! Hälsningar /Matti
Klart att du får upp farten igen, Matti. Men är det brådis med det? Jag menar, brinner dasset ner till grunden om du låter moll få tona ut i sin egen takt?
Vill man ändra på något missförhållande är första steget att man bestämmer sig för att ändra på det, du verkar stå på det steget och det är ju bra. Men såvida det inte har varit liiite slitigt liiite väl länge, så ingen panik. Forcera inte. Den äkta gnistan o inspirationen kommer alltid tebax. Ibland förr, ibland senare.
/tim
Svar från mattimer 2010-04-21 20:13
Jag vet inte riktigt vad det är jag vill fota f n. Vi får se när/om jag kommer på det. /Matti
Hur är Black and White Photography? Jag har prenumerarat på Digitalfoto sen jag var nybörjare men jag börjar växa ur den känner jag.
Svar från mattimer 2010-04-22 22:52
Hade också Digitalfoto, och Digitalfoto för alla, har sagt upp dem men har kvar Kamera&Bild och Foto och har alltså lagt till B&W Photography. Svårt att säga ngt om den senare, bäst är om du kollar själv. Nu senast var det iaf några bra bilder på barn i en byskola. Jag är mest nyfiken.



(Visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver