Urbant foto - en snabbis till Liverpool

Med anledning av en 60-årsdag, ett gemensamt intresse för the Beatles och ett särintresse för Liverpool FC drog fem barndomskamrater via Manchester till hamnstaden vid Merseyside.

Det blev inte så många tillfällen till gatufoto utan jag fick ta de snapstillfällen som hastigt dök upp i vår väg. Lite graffiti hann jag med, den rörde sig ju inte.

Vi besökte museet The Beatles Story i Albert Dock-området. Mycket bra med info i hörlurar och massor av information i bildform och som uppbyggda kopior av de klubbar där Beatles först uppträdde. Till dag två hade vi bokat excellenta guiden Jackie med chaufför Keith för en fyra timmars rundtur till alla platser av vikt och intresse i beatlarnas historia. Tack vare Jackie träffade vi Beatles sekreterare Freda Kelly och när vi besökte kyrkogården där Eleonor Rigby ligger begravd tillsammans med bland andra liverpool-legendaren Bob Paisley vet Jackie att peka ut sonen Graham Paisley som är där samtidigt.

Tredje dagen är vikt till fotboll på Anfield dit vi promenerar i utmärkt väder. Matchen i sig ingen höjdare, men det är ändå stort att ha varit på Anfield Road. Och vädret var lika fint när vi knallade tillbaka.

Inlagt 2016-05-11 20:00 | Läst 6328 ggr. | Permalink
Lite som en karamellpåse, med bra blandning... =) Kul med fotograftjejen!
Svar från mattimer 2016-05-11 21:13
Tack, Lena! Den unga fotografen bor på gatan där George Harrison föddes och växte upp, Arnold Grove.
Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver