Urbant foto - Berlin - snart är jag tillbaka

Återkommer med några bilder från mitt senaste berlinbesök. Då, vecka 9, var det vår där, soligt och över +10°, vilket syns i bilderna. Då jag hade det så trevligt och har så mycket kvar av staden att upptäcka, åker jag dit igen mitten av juli. 

Hundar i parken

Gatuvimmel till musik

Triss i shoppare

Big bag

I september åker jag till New York för första gången. I min blogg "Fotospår" berättar jag om min "research" i ämnet the Big Apple. Det handlar mycket om var det finns gott kaffe, bra öl (IPA, APA och micro breweries), var jag hittar en schysst frukost, lunch och middag samt konst- och fotoutställningar. Är tacksam för alla tips, främst för Manhattan, så kika gärna in och bidra. Jag är hemskt tacksam föra alla bravtips som kan vara nyttiga för en NYC-rookie.

Inlagt 2014-04-12 10:47 | Läst 3258 ggr. | Permalink
Förstår att du längtar tillbaka dit och fina bilder! Jag åker ner den 24 april det ska bli härligt och Fujin är såklart med då! Hälsn Danne
Svar från mattimer 2014-04-12 11:50
Tack, Danne! Åker du dit redan 24:e, nu blir jag avundsjuk :)
Finurliga bilder som är roliga att titta på allihop!
Ser fram emot att få se flera!!
Svar från mattimer 2014-04-12 13:03
Det kommer :) Stort tack för kommentaren, Anne-Sophie! Hälsningar /Matti
Du har en fin närhet i dina bilder. I första bilden gillar jag särskilt kontrasten mellan människorna och hundarna, den bakre personen som tittar hitåt och rumpan på hunden. Bild två har också många intressanta punkter och människor att titta på.
Hälsningar
Bjarne
Svar från mattimer 2014-04-12 18:17
Tusen tack för kommentaren, Bjarne! Hälsningar /Matti



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver